Sälekaihtimet

Sundecor-sälekaihdin luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä, suojaten samalla auringolta ja katseilta niin yksityiskodissa kuin yrityksessäkin. Se antaa mahdollisuuden säätää valaistuksen suunnan ja voimakkuuden itsellesi sopivaksi ja suojaa valon lisäksi tehokkaasti myös kuumuudelta.

Valmistamme sälekaihtimet mittatilaustyönä korkealaatuisesta polttomaalatusta alumiinista. Valittavanasi on yli 40 värivaihtoehtoa, joista räätälöimme mieltymystesi mukaisen kokonaisuuden. Valikoimaamme sisältyvät myös aidon puun tuntua antavat puujäljitelmäsävyt, sekä enemmän valoa ja näkyvyyttä antavat rei’itetyt kaihtimet.

Sälekaihtimet asennetaan joko ikkunoiden väliin tai pintaan käsikäyttöisenä tai moottoroituna, myös vinoihin ja kaareviin ikkunoihin. Säleen vakioleveys on 25mm ja saatavana ovat lisäksi säleleveydet 16, 35 ja 50 mm.

Oven sälekaihtimet heiluvat ikävästi ovesta kuljettaessa. Tämän estämiseksi kaihtimen voi varustaa pienillä magneeteilla tai sivuvaijereilla. Sivuvaijerit pitävät kaihtimen paikallaan myös kaltevissa kattoikkunoissa.

Uutuutena  integroitu säädin, joka on pienikokoinen ja mahdollistaa kolme toimintoa.

Mittaus-, asennus- ja käyttöohjeet

 Moottoroidut aurinkosuojat
Copyright © Nykykaihdin Oy - by Atkpiste